Nyttiga chokladbollar

Chokladboll sötad med honung

 

Våra produkter är rika på proteiner från olika källor så som havre och mjölk. Vi använder proteinpulver, i form av både vassle och kasein, som kommer från svenska frigående kor och är GMO-fritt. Att produkten innehåller både vassle och kasein gör att den lämpar sig att äta både som uppladdning innan träning, men också som återhämtning efter. Eller varför inte under tiden - även under träningspasset kan man ta fikapauser tycker vi! :)

 

Nyttiga chokladbollar
Nyttig fika

Vår nyttiga chokladboll är det perfekta alternativet när sötsuget slår till, när du ska över på fika hos vännerna, eller före eller efter ett hårt träningspass. Det bästa med produkten är att den är helt utan raffinerat socker. Istället är chokladbollarna sötade med honung. Chokladbollarna innehåller inget a-gliadin, som är den typ av gluten som vanligtvis påverkar folk med glutenintolerans. För en optimal konsistens innehåller bollarna både kokosolja och (laktosfritt) smör.

 

Chokladbollarna är rika på protein från ett flertal källor – både från havregrynen och smöret men även från proteinpulvret. Proteinpulvret vi använder är låg-laktos-vassleprotein samt kasein.

 

Chokladbollana har en touch av kaffe, vilket gör att de ger en extra liten kick till träningen, och passar extra bra ihop med för-eller eftermiddagskaffet!

 

Vi strävar efter att ha ett innehåll med så få ingredienser som möjligt, med så få onödiga tillsatser som möjligt. Det ska helt enkelt vara proteinrikt, nyttigt och gott - till ett rimligt pris.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.