OM FITNESSFIKA

 

Visionen bakom denna verksamhet är att tillhandahålla hälsosam fika som komplement i den fikakultur som vi har här i Sverige. Idén formades av en strävan att kombinera träning, hälsa och entreprenörsskap, tillsammans med en vilja om att bidra till en hälsosammare svensk fikakultur.

 

Vi vill att produkterna vi säljer ska vara likvärdiga alternativ till den traditionella fikan i största möjliga mån. Vi strävar efter att ha ett innehåll med så få ingredienser som möjligt, med så få onödiga tillsatser som möjligt. Det ska helt enkelt vara proteinrikt, nyttigt och gott - till ett rimligt pris.

 

Sockerfria chokladbollar

Affärsidé

 

Vi vill att det ska vara lika enkelt och tillgängligt med nyttiga alternativ till fika som det är att få tag på vanliga kanelbullar eller chokladbollar.

Vision och ledord

 

Vår vision är att bidra till en hälsosammare vardag.

 

  • Proteinrikt
  • Hälsosamt
  • Enkelt
  • Gott

Vi finns här för dig

 

Om du älskar att fika, och är mån om vad du stoppar i dig så är Fitnessfika för dig!

Nyttiga chokladbollar

En fikakultur i nyttigare tappning

 

Handkraften bakom chokladbollarna kommer från Victoria, som alltid har älskat att baka och har sina första bakminnen från sin mormors kök i tidig ålder.  "Allt eftersom jag blev äldre började jag experimentera med ingredienser och tyckte att det var tråkigt att följa recept. Förutom att jag älskar att baka, så brinner jag för träning, hälsa och entreprenörsskap. Nu har jag hittat ett sätt att kombinera detta på och jag vill att fler ska bli medvetna om att träning och ett hälsosamt liv inte behöver utesluta vår underbara svenska fika. Min vision är att produkterna ska efterlikna vanlig fika i så stor utsträckning som möjligt genom att innehålla så liknande ingredienser som möjligt, detta för att alla ska känna att de kan relatera till produkten, och för att få uppleva en fikakultur i en nyttigare tappning."